hippieshake
Vrijdag 6 oktober
21:00


Hippie Shake Party

Feesttent Stokerijstraat Schulen
hippie shake
org. Chiro Schulen

Chiro Schulen viert de 27ste verjaardag van Hippie Shake
➤ www.hippieshake.be

▩▩▩▩▩ INFO ▩▩▩▩▩
■ Feesttent
■ Stokerijstraat z/n
■ 3540 Schulen (Herk-de-Stad)
□ http://bit.ly/LocatieHS16

▩▩▩▩▩ TICKETS ▩▩▩▩▩
VVK 6 EUR
KASSA 7 EUR 

■■ ONLINE & OFFLINE ■■

▩▩▩▩▩ Line-Up ▩▩▩▩▩

✖ 21u00-22u30: BFAM
➤ BFAM, De winnaars van onze DJ-contest mogen de de avond op gang trappen. Maar liefst 14 en 16 jaar en al op het grote podium van Hippie Shake. Leg je dansschoenen klaar én smeer je stembanden want deze Schulense helden halen speciaal op Hippie Shake niet alleen hun beste plaatjes en klassiekers uit de kast maar ook de laatste hits in knallende DJ set zoals alleen zij dat kunnen.

✖ 22u30 - 00u30u: Kwijt Trek System
➤ De heren van Kwijt Trek System krijgen letterlijk iedereen aan het dansen. Hou je van funky, dansbaar en wat retro of net van hedendaags en meezingbaar? De dance-geschiedenis kent voor hun geen geheimen want ze mixen het allemaal zo naadloos aan elkaar dat zelfs één paar handen het niet meer alleen kan! Dit jaar nog extravaganter, marginaler, oogverblindend in een speciale DJ-set!

✖ 00u30-02u00: Skyve ft. Eva De Roo
➤ Skyve ft. Eva De Roo! De boilerroom van Pukkelpop? Of misschien The Hive of Jupiler Stage op Rock Werchter? Nee bedankt! Op vrijdag 6 oktober staan ze te knallen op het podium van Hippie Shake. Studio Brussel presentatrice Eva De Roo komt samen met niemand minder dan de meestermixer himself Skyve een subliem feestje bouwen! Wie kan er een beter en heter feestje van maken dan dit gouden duo!?

✖ 02u-04u: Smiley Beats Brüders
➤ Op Hippie Shake mogen ze natuurlijk niet ontbreken. Aflsluiten kunnen ze zoals geen ander! We zijn nog steeds niet uit hoe deze broers het doen, maar naast de feesttent voorzien van verbazingwekkende visuals met hun bedrijf SBB sound & light, kiest Roel keer op keer de juiste plaatjes waardoor hij telkens het publiek een avond geeft die lang blijft nazinderen! 

▩▩▩▩▩ EXTRA ▩▩▩▩▩
■ Vestiare
■ Happy Hour
■ Cocktailbar met het befaamde Schulens Drupke
■ Lekker eten
■ Rolstoelvriendelijk

■ Verschillende gratis fuifbussen
Check: http://www.hippieshake.be/partybus