toneelgroep st-martinus


Toneel: 'Per(r)ongeluk'

Toneelgroep Sint-Martinus

Opvoeringen:
vrijdag 24, zaterdag 25 november (telkens om 20 uur)
en zondag 26 november om 14.30 uur en 20 uur
in GC De Markthallen
Meer info: VVK: 8 EUR ADD:10 EUR

Toneelgroep Sint-Martinus Herk-de-Stad presenteert Per(r)ongeluk

Toneelgroep Sint-Martinus Herk-de-Stad presenteert Per(r)ongeluk, een romantische komedie van Pol Anrys in een regie van Herman Durwael. Er zijn opvoeringen op vrijdag 24 en zaterdag 25 november om 20 uur en op zondag 26 november om 14.30 en 20 uur.

Frederik en Isabelle hebben op het laatste perron van het station, perron 12, ruzie over hun toekomstig huwelijksfeest. Kwaad omdat ze haar zin niet krijgt gooit Isabelle haar dure verlovingsring weg over de balustrade aan de rand van het perron. De ring komt terecht op een lager gelegen braakliggend terrein waar een aantal clochards en bedelaars huizen onder de twee bruggen van het station. Als Frederik later op het terrein verschijnt om de ring te zoeken, blijkt deze onvindbaar. Tijdens het zoeken naar de ring leert hij de mensen die onder de bruggen wonen kennen. Achiel en zijn blinde broer Ronny die onder brug 1 huizen; Rita en Vanessa, twee onbetrouwbare bedelaars en Suzy, een 18-jarig hoogzwanger meisje die onder brug 2 verblijven.

Wie heeft de ring? Komt het nog goed tussen Frederik en Isabelle? Wanneer bevalt Suzy? Slagen Rita en Vanessa er in om Achiel en Ronny van het terrein weg te pesten? Heel wat vragen dus die een antwoord vinden in deze romantische komedie die bij wijlen ontroert en dan weer spannend of heel grappig is !

Voor u spelen: Goele Beets, Thomas Mees, Anke Ballet, Robert Robijns, Bart Ector, Ingrid Aerts, Els Motmans, Jonas Salu, Eline Vantilt, Bart Kumpen en Leen Berden.

Kaarten kosten in voorverkoop 8 euro, aan de kassa betaal je 10 euro. Wie voor de voorstelling op zondagmiddag kiest, krijgt tijdens de pauze gratis een stuk taart bij de koffie. Kaarten zijn te bestellen bij Michiel Vanloffelt via 0473 81 56 58 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op woensdag 8 november van 18 tot 20 uur en op zaterdag 18 november van 9 tot 12 uur kan je ook in de inkomhal van De Markthallen kaarten in voorverkoop kopen.